Зодия Рак


2014 - година на силно личностно израстване, стабилизиране и просперитет. Шансове и късмет, които ще ви бъдат дадени, за да може да покажете заложения във вас потенциал. Позитивната настройка сега ще е много важна.
Ще имате възможности за по-добри доходи от повече от един източник/бизнес.


Приключване на кредит или заем/изплащане на вид имущество.
Младите представители на знака ще са с по-големи възможности за финансово стабилизране и просперитет, поради по-голямата енергия и амбиция, които ще притежават.
Създаване на романтична/емоционална връзка с човек с много добро финансово състояние/положение. Това няма да е причина за връзката ви, но определено ще е фактор, който ще ви даде чувство за сигурност и стабилност.
Проблеми със съседи, които или напускат дома си или са новодомци във вашия район.
Стари неприятности с роднини, които живеят настрани от вас отново ще създадат напрежение с различни претенции, обвинения, връщане към минали събития и грешки.
Понякога ще възникват по-сериозни недоразумения във фамилията ви поради недобра комуникация или неяснота в изказване на желания и очаквания.
Семейните представители на знака ще могат да разчитат на брачния си партньор или на роднина по мъжка линия: баща, дядо, брат и др. в едно свое важно начинание/инвестиция.
Ще получите предложение от роднина за общ бизнес, което си струва да бъде обмислено, още повече че ще става дума за нещо, с което някой от семейството ви се е занимавал преди, т.е. вече има натрупан някакъв опит/познания или връзки.
Занимаващите се с творческа работа ще постигнат много чрез своите изяви в обществото или пред публика. Начало на нова кариера или проект.
Успех за тези жени и семейни двойки, които са вложили много енергия и средства в лечение и зачеване на рожба.
Успехи свързани с дете и развитието на негова заложба/талант/дарба.
През годината ще получите предложение свързано с нова работа или нов пост/ангажимент. Ще е нещо, с което сте били ангажирани преди.
Успехи в работа/бизнес или в търсене на нова, по-добра работа.
Признание за нещо, с което сте били ангажирани през миналата 2013 година.
Неочаквана неприятна новина от път/друго населено място свързана с приятел или близък човек.
Инцидент по време на пътуване с човек, когото познавате.
През годината може да отложите или да се откажете от едно пътуване поради възникване на неочаквани/форсмажорни обстоятелства.
2014 ще е специална за тези представители на Рак, които поради различни обтоятелства са загубили рожба или по-млад човек от семейството си. Ще имате интересни сънища, видения, знаци на съдбата, докосвания, които ще ви покажат и докажат, че живота е нещо повече от това, което знаем от книгите или средствата за информация. Вълнуващи преживявания, които ще ви срещнат с необясними за вас явления и преживявания.
Проблем със здравето на близък човек, който ще възникне внезапно/неочаквано. Търсете повече простите неща за лечение и по-здравословен начин на живот.
Пътуване зад граница или на далечно разстояние, което ще е свързано с по-голям стрес или напрежение.
Ще преминете през период на паника или силно безпокойство по отношение на работата си поради допусната от вас грешка или неразумно направен коментар на погрешно място или пред погрешните хора. Ще преживеете един добър житейски урок без големи последствия.
2014 ще е важна за ваш близък човек: баща, съпруг, дядо или свекър, който ще преживее успех в обществен/професионален/публичен план и ще донесе повод за радост в семейството ви.
Самите вие ще получите подкрепа или покровителство от страна на по-голям мъж във важен за вас момент.
Ще очаквате и ще имате надежда за благоприятно развитие на вече възникнали неприятности и сложни отношения с близка жена или приятелка, която все още ви е сърдита за нещо или ви обвинява за една ситуация, загуба/провал.
2014 ще запомните с по-трудните ви отношения с жени, отколкото с мъже.
Сега ще бъде важно да се отдръпнете или да забавите темпото в една романтична връзка, която ще ви кара да се чувствате несигурни или да се притеснявате за бъдещето си. Само така неискрените отношения ще изпъкнат с още по-голяма сила, провокирайки ви към по-категорични решения.


Любовния ви живот сега трябва да се развива от само себе си и да не е подвластен на вашите мечти и желания, които много често няма да имат нищо общо с бъдещото ви щастие.