Зодия ТелецПрез 2014 ще сте склонни твърде дълбоко, емоционално и болезнено да преживявате всеки проблем или дискомфорт свързан с жилището ви или с имот, който притежавате, за който имате грижа/задължение.


Неочаквано ще възникват различни ситуации, които ще провокират подобни настроения у вас и вие ще бъдете поставяни в личен план на изпитание, което ще е вид избор, осъзнаване на нещо, което е важно и за вас и за семейството ви и за бъдещето ви.
Любовна Връзка изградена с користна цел, получаване на облага, положение в обществото и други сега, ще приключи, защото маската на фалшивата Любов ще падне, колокото и внимателен да е човек. Всяка неискреност и лицемерие в любовния ви живот ще стане явно.
Година, в която ще трябва да повярвате повече в себе си, в собствените си заложби и умения, както като талант, така и като способност да се оцелява, да се прогресира в необичайни или напълно нови за вас обстоятелства.
2014 ще е много динамична за младите мъже родени под знака на Телеца. Преди всичко динамика ще има в развитието на приятелските ви връзки, но не толкова като романтични, а като приятелства, които имате създадени от детството, от училище или от настоящето. В живота на тези хора ще възникват трудни моменти и те ще дадат отражение и на вашето приятелство, което ще е поставено на сериозно изпитание. Истинските Приятелства ще оцелеят, останалите ще отидат в забвение
Неприятности или вид семейна драма в живота на съседи или далечни роднини, с които имате контакт само по важен повод. Вероятно тези събития ще са свързани с млад човек от техния дом.
През тази година предстои раздяла с родител поради различни житейски причини: преместване, отпътуване по работа или като начало на нов живот в друг град/държава.
Завръщане на родител към бащин дом или преместване на село.
Важна роля на бащата, независимо дали е в света на живите или не. Където и да е, направеното от него, казаното от него (сега или преди) ще е определяща част от живота ви през 2014. Събития може да има и около бащино наследство или наследство (не винаги имот) оставено от родителите на баща ви.
Ще се повтори събитие от живота на родителите ви, но сега вие ще сте в "главната роля". Наученото от тях, техния опит ще определи сега вашия успех или провал.
2014 няма да е най-добрата година за вас по отношение на развлеченията, флиртовете и създаването на Любовни или чисто сексуални връзки. В тези неща винаги ще се изисква голяма предпазливост от вас, повече разум в действия и решения. Особено разумни бъдете, когато всичко това е свързано с пътуване или с партньор, който живее надалеч от вас. Всяка грешка сега ще е плод на ваша прибързана емоция или нереална надежда/очакване и така сами на себе си ще се окажете сърдити и ядосани.
В професионален план ще възникне един сложен момент, твърде неприятна ситуация, която ще ви провокира да помислите за промяна. И тъй като този проблем няма да ви засяга пряко, ще имате възможност да обмислите, дали е добре да търсите нова работа или да изчакате да премине настоящата буря. Нещата ще се решат индивидуално за всеки, според умението да се изчаква и проявява търпение в нужния за това момент.
В здравословен план ще възникват неразположения, които ще покажат слабите ви места и тези органи от тялото ви, които ще имат нужда от специално обгрижване/терапия.
2014 носи много силни и впечатляващи нови запознанства, които ще рефлектират за добро на семейството ви. Възможно е нов човек да влезе в дома или във фамилията ви, като зет, снаха, дете, внуче и др.
Голямо семейно събиране по специален повод: родова среща, годеж или Сватба, юбилей.
Всеки нов човек, който ще се появи в семейството ви през тази година ще идва с мисия и вие го приемете като личност, която трябва да се появи в живота ви. Целта - бъдещето ще я покаже...
През годината семейството ви ще се обедини около разрешаването на проблем или ангажирането с документи/договори свързани с имот или имущество. Няма да е само ваша задача, а ще е дело на цялото семейство.
Житейска раздяла/загуба в дома на ваши родственици.
Събития около Развод, бракоразводно дело и други за роднини от страна на партньора ви.
Получаване на документ свързан с наследство, застраховка, пенсия, рента и др.
2014 ще се окаже успешна за младите дами, които имат планове за преместване в чужбина, свързани с учение, работа или личен живот/Брак.
Тези от вас, които имат дъщери или внучки Зад граница ще се радват на техните успехи и на тяхната помощ, когато получат такава.
През годината предстои важен избор свързан с дете: с неговото зачеване, раждане, образование, изяви в обществото, важни стъпки в личния живот и др.
Година, в която майката Телец ще определя с разумното си поведение, решения и действия бъдещето на деца или внуци. Това ще е голяма отговорност, защото може да издигне някого към успеха, но може и тотално да го срине. Всичко ще зависи от това, кое ще определя действията ви.
Успехи в кариера и образование на дете, неща в които сте вложили много финансови средства и много емоционални надежди.
Зачеване или раждане на дете след някаква оперативна намеса/лечение.
Кои са опасностите пред вас през 2014?
Преди всичко внимавайте на кого и за какво се сърдите. Кого и за какво обвинявате, защото за трудностите, които ще имате през годината, първо търсете вината в себе си. Сами може да затворите вратата за хора, които ви уважават или обичат.
Пазете дома си от чуждо посегателство, но не бъдете подозрителни към всеки който пристъпва прага ви.
Къде може да откриете нови хоризонти, нови възможности да развиете способности и заложби спящи във вас?
Преди всичко в дома ви. Там където е вашето място ще се окаже, че може да бъде дом и на още една нова личност в живота ви. За някои Телци радост свързана с нов домашен любимец.
Работата ви: ще ви споходят нови идеи, нови желания да развиете собствените си познания, заложби, бизнес. Може да се захванете да учите или разучавате нещо, което е било непознато досега за вас.


Помнете 2014 е година на напредък за вас, Телци. Независимо с каква скорост ще се движите през годината, на финала ще има за какво да се чувствате удовлетворени и благодарни.